Tindakan penyanyi Aliff Aziz yang seakan mahu merujuk semula dengan bekas isterinya, Bella Astillah menimbulkan pelbagai komen dan pendapat dalam kalangan peminat.

Bertemu sendiri dengan Bella, dia memberitahu MHE TV yang buat masa ini dirinya tidak mahu memikirkan soal tersebut, lebih-lebih lagi dalam keadaannya yang kurang sihat ketika ini.

Bella dimasukkan ke Hospital Ampang kerana jangkitan kuman sehingga menjejaskan suaranya.

“Tidak dinafikan, ramai juga yang berharap kami kembali semula sebagai suami isteri. Sejujurnya Aliff sendiri ada menghubungi saya beberapa kali untuk kami kembali bersatu.

“Iya.. melihat keadaan Aliff sekarang, saya turut berasa sedih dan simpati. Tambah pula kami pernah hidup bersama, tapi saya tidak boleh terima Aliff hanya kerana bersimpati terhadap apa yang dia lalui sekarang.

“Saya akui masih mencintai Aliff tetapi buat masa ini saya tidak fikir mahu kembali seperti dulu. Biarlah masa menentukan,: kata Bella.

Katanya lagi, dia pernah memberitahu Aliff, sendiri yang perceraian mereka berdua masih terlalu baru dan belum pernah memikirkan soal untuk kembali rujuk.

“Saya katakan padanya, kalau kuat jodoh, dua atau tiga tahun lagi pun kita pasti akan bersama.

“Saya juga ada nasihatkan dia agar menyayangi dirinya dan memperbaiki kesilapan satu persatu tanpa ada paksaan.

“Biarlah buat masa ini saya fokus untuk mencari rezeki. Hanya itu saya fikirkan sekarang,” katanya yang mengalami batuk yang teruk ketika bercuti di Melbourne dan kini mendapatkan rawatan setelah pulang ke Malaysia.

“Doktor nasihatkan saya agar banyak berehat. Saya sakit sebab jangkitan kuman kerana tidak tahan dengan cuaca sejuk di sana. Bukanlah kerana stres atau memikirkan hal perceraian seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak.

“Saya sudah melupakan hal (kes cerai) yang lalu dan terus maju ke hadapan untuk meneruskan kehidupan,” katanya yang bercerai dengan Aliff Aziz dengan talak satu pada 16 Mei yang lalu.

Sebelum ini kecoh kes Aliff curang dengan beberapa wanita termasuk selebriti seperti Afifah Nasir dan Octovia Manrose. – MHE TV

Iklan