Loading posts...

Minta maaf? Linda Rafar kunci mulut

Anggota kumpulan Elite, Linda Rafar mengambil keputusan untuk mengunci mulut daripada memberi sebarang komen berkenaan isu tuntutan permohonan maaf daripada Delegation of Nurses (D...

[VIDEO] “Wahai artis baharu, budi bahasa kena jaga” – Jalaluddin Hassan

Sebagai artis yang berpengalaman, pelakon veteran, Datuk Jalaluddin Hassan memandang populariti yang diraih oleh pelakon baharu pada zaman sekarang adalah rezeki dan peluang yang b...

Tak minum kopi kerana isteri

Kalau dah namanya cinta, apa-apa pun sanggup berkorban demi insan tersayang. Begitu juga mereka daripada golongan kerabat diraja tidak terkecuali. Sejak kehamilan Meghan diumumk...

Ariana Grande langgar ‘sumpah’ mahu kekal single?

Azam tahun baharu penyanyi popular, Ariana Grande mudah. Mahu kekal solo sehingga hujung tahun. Al maklumlah, dia sudah melalui pelbagai fasa percintaan yang cukup pahit untuk dila...

Perginya legenda ‘The Captain’ Daryl Dragon

Penyanyi dan pemain piano, Daryl Dragon yang juga dikenali sebagai ‘The Captain’ dari duo popular era 1970-an, Captain and Tennille menghembuskan nafas terakhir di samping bekas is...

[VIDEO] Bini John Legend tercucuk payung!

Hari ni kita sudah masuk hari ketiga tahun baharu 2019. Pastinya kita mahu mulakan tahun 2019 dengan hari baharu yang lebih bermakna dan ceria. Tetapi bagi model Chrissy Teigen,...

[VIDEO] Zizan oh Zizan! Macam mana boleh lupa isi minyak, kan dah tersadai!

Aduh, kasihan pun ada bila menonton video yang dimuat naik pelawak dan pelakon popular, Zizan Razak yang ‘tersadai’ di tepi lebuh raya selepas kereta yang dipandunya kehabisan miny...

BTS singkirkan PSY

Kumpulan paling popular masa kini, BTS mencipta rekod baru di Spotify apabila lagu ‘Fake Love’ menjadi lagu Korea paling banyak dilanggan di dalam aliran muzik digital. Ini menjadi...

Demi comeback, Daus Eli berhabis RM5,000

EMPAT tahun menyepi dari lapangan seni tanah air, Daus Eli, 30, tampil mempertaruhkan karya baharu berjudul 1000 Rasa Cinta untuk dipersembahkan kepada peminat. Pemenang tem...