1.Coital Alignment Technique (CAT)
Menurut seorang pakar seks, Dr Nicole Prause, posisi CAT ini datangnya dari posisi missionary dan mampu meningkatkan rangsangan pada klitoris. Jadi posisi CAT amat digalakkan untuk isteri yang susah mencapai orgasme saat melakukan seks.

2.The Ottoman Empire (TOE)
Menurut penulis buku Mastering Multiple Position Sex, Eric M.Garrison, posisi seksual ini akan membenarkan isteri mengawal kedalaman penetrasi. Malah dia juga boleh menentukan rentak permainan. Manakala bagi suami pula, pada waktu inilah anda boleh ‘menggoda’ zon sensitif isteri kerana tangan anda bebas ke mana-mana saja.

3. The Chair
Posisi seksual ini dikatakan amat ‘enak’ kerana ia memberikan suami peluang untuk penetrasi yang lebih dalam. Tetapi ia mungkin juga akan membuat suami cepat penat. Jadi, isteri kenalah turunkan sebelah kaki untuk menampung berat badan ketika melakukan posisi tersebut.

4. The Maypole
Garrison mengatakan, posisi seksual yang menentang badan masing-masing akan membuatkan suami isteri makin bahagia. Dengan cara ‘The Maypole’ ini, klitoris isteri mampu bergeselan dengan tulang kemaluan suami. Maka anda pun akan makin ghairah!

5. The Twist & Shout
Posisi ini mampu melambatkan ejakulasi dan mendorong penetrasi yang lebih dalam. Selain itu, posisi seksual ini juga sangat intim kerana anda boleh melihat tubuh pasangan depan-depan.

6. Backdoor Oral
Meskipun seronok dengan posisi yang ditunjukkan, jangan lupa juga dengan posisi seks oral. Seks oral menjanjikan pelbagai kegembiraan yang tak pernah disangka pun. Ini kerana oral seks akan meningkatkan akses pasangan kepada vagina anda.

7. Doggy Style berlainan cara
Doggy style ada banyak cara, jadi pilihlah yang mana selesa. Untuk nikmat yang lebih dasyat, letakkan tangan suami di pinggul anda dan minta dia lakukan dorongan yang lebih kuat.

8. The Double Decker
Dengan posisi seksual ini, pasangan anda akan dapat melihat seluruh tubuh anda dari reaksi dan rangsangan yang dia berikan.

9. The Galley
Jangan risau tentang bentuk punggung anda. Dalam cubaan untuk melakukan hubungan intim, anda tidak seharusnya risau dan kurang yakin. Cuba jadi lebih nakal dan bermain-main dengan jari anda. Pasti pasangan akan suka dan tidak fokus pada punggung anda itu. – MHE TV

Iklan